English
Начало Програма Лектори Регистрация Партньори Участници За вашия бизнес Галерия Контакти
Петя Попова - модератор на конференцията
Петя има 10 години в областта на Човешките ресурси с фокус върху: Оценка и развитие на потенциал; Обучения; Привличане на таланти; Управление на таланти; Тиймбилдинг проекти – дизайн и фасилитиране; Стратегическия HR - дизайн и имплементиране на HR практики и стратегии, в зависимост от потребностите на компанията. Има опит както във външни консултантски компании, така и като вътрешен HR специалист.
Петя е магистър по Клинична и консултативна психология, както и по Юридическа и Социална психология.
Сертифицирана е по системата Хоган. Проектен мениджър на Хоган за България – адаптиране на въпросниците, изработване на маркетингова стратегия и популяризиране на методиката.
Сертифицирана е за професионален коуч;
Интереси: в областта на профилиране на личността, с цел развитие на потенциал, използване на различни професионални инструменти: 360 градусова обратна връзка, психологически въпросници, когнитивни тестове; изготвяне на коучинг програми. Проекти в бизнес организации и държавната администрация – Изпълнителна и Съдебна власт; Развитие в юнгианска анализа.
 
Петя е зам. председател на Фондация за развитие на правосъдието. Член е на Българско Общество по Аналитична Психология.©2022 bapm.bg. Всички права запазени.