English
Начало Програма Лектори Регистрация Партньори Участници За вашия бизнес Галерия Контакти
Екатерина Караризова
През 2014 Екатерина поема позицията Бизнес Партнър Човешки ресурси за глобалните и централни звена на Глобалната Верига за Доставки на Schneider Electric Industries. В тази си роля тя подкрепя лидерите на 4 ключови функции: Индустриална Трансформация, Околна среда и безопастност, Клиентска удовлетвореност и качество и Финанси в постигане на резултатите и бизнес приоритите чрез висока ангажиранoст на хората и адекватно развитие на талантите.
Кариерният и път в Schneider Electric започва през 1997. След 5 години работа като Мениджър Маркетингови Комуникации за България, през 2003 г. тя ориентира професиоаналния си интерес към управлението на хора и отговаря за търговските офиси на компанията за България, Македония, Албания и Косово. Като Директор Човешки ресурси за България през 2011 поема и отговорностите за завода на компанията в Пловдив. Глобалният завод в Пловдив е най-голямата производствена единица на Schneider Electric в Европа.
Екатерина има три награди „Schneider Electric Trophies” за проекти, допринесли за осъществяването на фирмените програми.
В продължение на почти 10 години отговаря за благотворителните проекти на Шнайдер Електрик  България като делегат на Фондация „Schneider Electric” за устойчиво развитие.
Завършила е Софийски Университет „Климент Охридски”, специалност Френска филология.
Асоцииран член на CIPD (Charted Institute of Personnel and Development, UK) от 2006 г.
Екатерина Караизова е носител на наградата “HR Директор/ Мениджър” на БАУХ за 2013 г.


©2022 bapm.bg. Всички права запазени.