English
Начало Програма Лектори Регистрация Партньори Участници За вашия бизнес Галерия Контакти
Надежда Михайлова
“Вярвам в силата и свободата на мисълта, в необятния простор на въображението и в избора всеки да сътворява сам себе си…”

Така Надежда обяснява причината, поради която се занимава професионално с коучинг от 2010 г. насам. Нейното пътуване в света на коучинга започва с канадската програма “Изкуството и науката в коучинга” на Erickson International.
Тя води корпоративни коучинг програми и коучинг сесии за екипи фокусирани върху структуриране на бизнеса, изграждане на споделена визия и мисия, мотивация и вдъхновение, праниране и резултат-ориентирано мислене, генериране на идеи и взимане на решения. Работи активно с индивидуални и корпоративни клиенти като коучва в области като лидерство, продуктивност, ефективни резултати и баланс личен/професионален живот.
Надежда има над 10 години успешен опит като бизнес треньор и фасилитатор на личностно развитие. Към днешна дата тя е сред международтите треньори на Erickson International и обучава коучове в програмата “Изкуството и науката в коучинга” от цял свят.
Надежда е горда с това, че е допринесла за развитието на коучиг общността в България. През 2012 г. тя организира провеждането на първата акредитирана от Международната федерация по коучинг обучителна програма у нас - “Изкуството и науката в коучинга” и утвърждава успешното партньорство на Erickson International с  представителя на програмата за България - ODM Consulting. Програмата е сертифицирала над 120 професионални български коучове и тази година предстои нейното 10-то юбилейно издание у нас.


©2022 bapm.bg. Всички права запазени.