English
Начало Програма Лектори Регистрация Партньори Участници За вашия бизнес Галерия Контакти
Цветанка Минчева
Цветанка Минчева е директор Банкиране на дребно в УниКредит Булбанк от септември 2013 г. Тя започва своята кариера в банката през 2001 г. като стажант и оттогава е заемала различни търговски и мениджърски позиции в Дирекция Банкиране на дребно, сред които Специалист продажби, Мениджър семейно банкиране, Директор на филиал, Директор Привличане на клиенти. По време на интеграцията тя е била Workstream и Roll out мениджър на два изключително важни проекта в сферите банкиране на дребно, информационни технологии и организация.

От 2007 г. Цветанка Минчева работи върху разработването и въвеждането на стратегията за алтернативни канали на банката като директор на Управление Алтернативни канали. През 2013 г. тя има водеща роля в груповия проект за отварянето на първия в Централна и Източна Европа Филиал на бъдещето, който се намира в София. Има икономическо образование, завършила е и MBA програма по международен бизнес.

От 2015 г., Цветанка Минчева е член на Изпълнителния съвет на Съвета на жените в бизнеса в България. Тя участва активно в инициативите на Съвета и е лично отговорна за работния поток за организирането на "Leadership Academy" - обучителна програма за жени в управленски позиции на средно ниво или собственици и управители на малки и средни предприятия. През 2016 г. Българският форум на бизнес лидерите даде първото място на "Leadership Academy" инициатива на CWBB в категорията "Инвеститор в човешкия капитал".


©2022 bapm.bg. Всички права запазени.